Coaching

Werk is een plek waar je jezelf tegenkomt. Je persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten en valkuilen spelen een belangrijke rol in de wijze waarop je je dagelijkse werk ervaart en vorm geeft. Werken kan leuk zijn, uitdagend en betekenis geven. Soms vraagt werken veel van je, dreig je vast te lopen of voel je je onzeker over loopbaankeuzes.

In mijn praktijk coach ik professionals en leidinggevenden met vragen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, stress, vitaliteit, loopbaan- en leiderschapsvraagstukken.

Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om het ontwikkelen van je interpersoonlijke vaardigheden, het leren omgaan met je eigen grenzen of het vinden van een betere balans tussen werk en privé. Of om het ontdekken van je waarden, het bepalen van je koers of het effectiever leren aansturen van medewerkers.

Mijn werkwijze is betrokken, nuchter en pragmatisch. Ik geloof in de veerkracht van ieder mens en ga ervan uit dat iedereen in staat is om zelf de best werkende oplossing te vinden. Je kan de omstandigheden vaak niet veranderen. Wel kun je mogelijkheden ontdekken om er dusdanig mee om te gaan, dat je je aandacht en energie weer kunt richten op datgene wat voor jou je werk de moeite waard maakt, de zaken die er voor jou toe doen. In de sessies moedig ik je aan om hierover na te denken en concrete stappen te formuleren in de richting die jij op wilt.

Tijdens de coaching maak ik regelmatig gebruik van de unieke locatie waarin mijn coachpraktijk zich bevindt. Naast het feit dat het een heerlijke plek is om tot rust te komen en met afstand naar je zelf te kijken, leent het natuurgebied zich uitstekend om letterlijk in beweging te komen.

Het traject start met een intakegesprek en indien gewenst, een driegesprek met je leidinggevende. Naast een uitgebreide inventarisatie van de specifieke coachvraag, worden concrete en haalbare doelen geformuleerd. Op basis hiervan volgt een voorstel op maat. Dit voorstel bevat onder meer het aantal sessies, de vermoedelijke tijdsduur en afspraken over eventuele terugkoppeling richting werkgever.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een coachingtraject in mijn praktijk?

Contactgegevens

Spangahoekweg 5
8481 KG Nijetrijne

Telefoon: 06-20961827
Email: info@andreameijer.nl

Wil je meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op.