Op zoek naar een coach in Heerenveen?

Loop je vast in je werk, vind je het lastig om grenzen aan te geven of ben je onzeker over de ontwikkeling van je loopbaan? Een coachingstraject binnen mijn praktijk biedt perspectief. Als je op zoek bent naar een deskundige coach in Heerenveen die je hierbij ondersteunt, dan ben je bij mij op de juiste plek. In mijn praktijk coach ik zowel professionals en leidinggevenden als werknemers. Samen met jou ga ik op zoek naar de beste aanpak.

Wat ik voor je kan doen

Werk is een plek waar je voortdurend jezelf tegenkomt. Niet alleen je persoonlijke eigenschappen keren terug in je dagelijkse werkzaamheden, maar ook je kwaliteiten en valkuilen. Werk kan fijn en uitdagend zijn, maar soms voelt het ook een beetje als blok aan je been. Of zoek je een bepaalde richting die je wilt inslaan, maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt. Als coach in de omgeving van Heerenveen help ik je bij het ontwikkelen van je interpersoonlijke vaardigheden, begeleid ik je bij het beter leren omgaan met stress, het herstellen van een burnout of het vinden van een betere balans tussen je werk en privé. Ook voor coachvragen over het aansturen van medewerkers of het bepalen van je eigen koers, kun je prima bij mij als coach in Heerenveen terecht.

Naast coaching in de omgeving van Heerenveen geef ik trainingen om anders om te leren gaan met stress en werkdruk. Ik ben psycholoog en heb een bedrijfskundige achtergrond. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als HR-adviseur en als specialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en management development.

Unieke locatie

Mijn werkwijze is betrokken, nuchter en pragmatisch. Als coach in Heerenveen geloof ik in de veerkracht van ieder mens. Jij bent zelf het beste in staat om de best werkende oplossing voor je coachvraag te vinden. Tijdens de sessie moedig ik je aan om hierover na te denken en hier concreet mee aan de slag te gaan. Mijn coachpraktijk bevindt zich op een inspirerende locatie middenin een bijzonder natuurgebied in de omgeving van Heerenveen. Een verademing in jouw misschien wel drukke bestaan.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject start altijd met een kennismakingsgesprek. Soms is daar ook iemand van jouw bedrijf bij betrokken. Na het bepalen van de specifieke coachvraag, stellen we concrete en haalbare doelen op en ontvang je vervolgens een voorstel op maat. Hierin staat het aantal sessies beschreven, de tijdsduur die dat met zich meebrengt en een eventuele terugkoppeling naar je werkgever. Uiteraard worden hier goede afspraken over gemaakt.

Neem contact op

Wil je meer weten over coaching in mijn praktijk of wil je graag een afspraak maken? Bel of mail me voor het plannen van een kennismakingsgesprek.