Praktijk informatie

Locatie

Mijn praktijk is gelegen in de regio Heerenveen/Zwolle/Emmeloord en bevindt zich op een bijzondere locatie in een natuurgebied.

De omgeving biedt een unieke gelegenheid om tot jezelf te komen en met jezelf aan de slag te gaan. Veel cliënten ervaren het rustgevende uitzicht en de absolute stilte als een verademing in hun drukke bestaan. De uitzonderlijke natuur op deze plek werkt vaak als metafoor en is voor velen een inspiratiebron voor persoonlijke groei en concrete veranderingen.

Annulering

Wanneer je verhinderd bent, word je vriendelijk verzocht dit zo spoedig mogelijk en minimaal 24 uur (op werkdagen) van tevoren te laten weten. Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Privacy

Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Zonder jouw toestemming worden geen gegevens aan anderen verstrekt. Wel wordt deze informatie vastgelegd in een dossier. Dit dossier is in principe slechts in te zien door jou en mij, en wordt conform de wettelijke eisen bewaard.

Je kunt mij echter ook schriftelijk verzoeken het complete dossier te vernietigen na beëindiging van de behandeling.

Wil je meer informatie over de wijze waarop ik met jouw privacy om ga? Klik dan hier voor het privacy statement.

Klachtenregeling

Het kan zijn dat je niet tevreden bent over mij of mijn begeleiding. Je kunt dat altijd met me bespreken en waar mogelijk zoeken we samen naar een oplossing. Mochten we er toch niet uitkomen, dan kun je een klacht indien. De afhandeling van je klacht loopt via de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg).

Kijk op NFG voor meer informatie.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met me op.

Contactgegevens

Spangahoekweg 5
8481 KG Nijetrijne

Telefoon: 06-20961827
Email: info@andreameijer.nl

Praktijkgegevens

AGB-code A.A. Meijer: 90-044977
AGB-code praktijk: 90-53651
NIP registratienummer: 54179
NFG registratienummer: 6710077198
RBCZ registratienummer: 401170R
VMBN registratienummer: 20191340

Wil je meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op.