Psycholoog Heerenveen

Op zoek naar een psycholoog in Heerenveen?

Voel je je onzeker, somber, angstig of gespannen? Ben je een echte piekeraar, worstel je met grenzen aangeven of wil je meer balans in je leven? Wil je hiervoor naar een betrouwbare psycholoog in Heerenveen die je helpt bij het verminderen van deze klachten of die je leert er anders mee om te gaan? Voor een deskundige gesprekspartner, praktische handvatten en de juiste psychologische ondersteuning in Heerenveen en omgeving ben je bij mij op de juiste plek. In een groene, inspirerende en rustige omgeving bied ik jou de ondersteuning die je nodig hebt bij de problemen waar je misschien al een tijdje tegenaan loopt.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Als psycholoog in Heerenveen ben ik gespecialiseerd in veel voorkomende psychische klachten en problemen. In mijn werkzaamheden als eerstelijns psycholoog heb ik veel affiniteit met bijvoorbeeld (werk)stress, een burnout en het creëren van meer balans tussen werk en privé. Natuurlijk kun je ook voor andere vragen, problemen of klachten bij mij terecht. Misschien is een dierbaar persoon in je leven overleden en worstel je met allerlei verdrietige en boze gevoelens, of kamp je wellicht met de psychische gevolgen na een auto-ongeluk. Samen met jou pak ik als psycholoog in Heerenveen je problemen effectief en pragmatisch aan. Een paar gesprekken zijn vaak al genoeg om jou op weg te helpen.

Waarom je kiest voor mij als psycholoog in Heerenveen

Binnen mijn praktijk werk ik met behulp van Acceptance & Commitment Therapie (ACT). ACT helpt je om anders om te gaan met bijvoorbeeld verdriet, zelfkritiek, somberheid, boosheid, onzekerheid of angst. Het is een praktische therapievorm die handvatten biedt om veerkrachtig om te gaan met moeilijke situaties, gedachten en gevoelens. Na een therapietraject zijn je negatieve gevoelens misschien niet geheel verdwenen, maar bepalen ze niet langer je leven.

Neem contact op

Of je nu vastgelopen bent in je relatie of werk, of dat je graag weerbaarder wilt worden op je werk of in je privéleven, als psycholoog in Heerenveen help ik jou graag op weg. Ik doe dit altijd op rustige en integere wijze. Uiteraard met alle respect voor jouw verhaal, de emoties die daarbij horen en jouw grenzen. Een verwijzing van je huisarts mag, maar is bij mij niet noodzakelijk. Bel of mail mij gerust voor een afspraak of verdiep je in mijn dienstenaanbod op de website.