Op zoek naar een psycholoog in Meppel?

Heb je weinig zelfvertrouwen, vind je het lastig om grenzen aan te geven of worstel je met burnout gerelateerde klachten? Zit je niet lekker in je vel en ben je op zoek naar een betrouwbaar iemand waarbij jij je verhaal kwijt kunt? Voor een deskundige gesprekspartner, praktische handvatten en de juiste psychologische hulp in Meppel en omgeving ben je bij mij aan het juiste adres. In een rustige en inspirerende omgeving bied ik jou als psycholoog in de omgeving van Meppel de ondersteuning die je nodig hebt bij de problemen waar je tegenaan loopt. Meld je aan voor een eerste kennismaking als je op zoek bent naar een psycholoog in Meppel en omgeving.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Als psycholoog in de omgeving van Meppel ben ik gespecialiseerd in veel voorkomende psychische klachten en problemen. Zo heb ik de nodige ervaring in het verminderen van (werk)stress, leren omgaan met een burnout of juist het vinden van een goede balans tussen werk en privé. Vanzelfsprekend kun je ook voor andere zaken bij mij terecht. Misschien voel je je onzeker, ben je in een depressie geraakt na het overlijden van een familielid of heb je iets heftigs meegemaakt. Samen met jou ga ik in gesprek om problemen concreet en pragmatisch aan te pakken. Een paar gesprekken zijn vaak al voldoende om jou op weg te helpen.

Werkwijze

Als psycholoog in de omgeving van Meppel werk ik binnen mijn praktijk met Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Deze benadering helpt jou om anders om te gaan met diverse soorten nare gevoelens. ACT is niet alleen praktisch, maar biedt ook volop handvatten om met meer veerkracht met moeilijke gevoelens, gedachten en situaties om te gaan, waardoor ze niet langer je gehele leven bepalen.

Neem vrijblijvend contact op

Wat de reden van jouw hulpvraag ook is, als psycholoog in Meppel bied ik je graag de juiste ondersteuning. Er is bij mij alle ruimte voor jouw verhaal, grenzen en emoties. Heb je een verwijzing van de huisarts? Dit is fijn, maar zeker niet verplicht. Mail of bel me voor een eerste gesprek of bekijk mijn diensten aanbod op de website.