Op zoek naar een psycholoog in Steenwijk?

Worstel je dagelijks met zelfkritiek of gevoelens van minderwaardigheid? Heb je het idee dat mensen voortdurend jouw grenzen overgaan of dreig je vast te lopen in je werk? Heb je wellicht behoefte aan een betrouwbaar iemand die jouw verhaal serieus neemt? Als psycholoog in de omgeving van Steenwijk ben ik gespecialiseerd in veel voorkomende psychische klachten (eerstelijns psychologische hulp). Zo help ik mensen bij het verminderen van (werk)stress, bij angst- of paniekaanvallen, bij het omgaan met boosheid en woede, of ondersteun ik bij het verwerken van nare situaties en gebeurtenissen uit het verleden. Dit kan van alles zijn, zoals een overlijden in jouw directe omgeving, een auto-ongeval of andere traumatische gebeurtenis. In mijn praktijk kun je ook terecht voor bijvoorbeeld meer balans tussen je werk en privé of burnoutklachten.

Mijn werkwijze als psycholoog in Steenwijk

Als psycholoog in de omgeving van Steenwijk ben ik een deskundig gesprekspartner, met respect voor jouw gevoelens en jouw verhaal. Samen met jou zet ik op een rijtje wat er speelt en bepalen we de best passende werkwijze voor jouw klacht en voor jou als persoon. Problemen waar je tegenaan loopt pakken we concreet en pragmatisch aan. Neem gerust contact op wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare psycholoog in Steenwijk of omgeving.

Binnen mijn praktijk werk ik met Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Deze therapievorm helpt jou om (nare) gevoelens, gedachten en situaties op een andere manier te benaderen. Het is een gedragsgerichte benadering, die volop handvatten biedt. Daardoor ga je met meer veerkracht om met diverse moeilijke gevoelens, gedachten en situaties waardoor ze niet langer je leven bepalen en jij je aandacht en energie weer kan richten op de zaken die belangrijk voor je zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Hoe jouw hulpvraag er ook uitziet, als psycholoog in de omgeving van Steenwijk kom ik graag met jou in contact. In mijn praktijk is er altijd volop ruimte en veiligheid voor jouw verhaal. Bel of mail me gerust als je woont in Steenwijk of omgeving.